SAKARYA / ADAPAZARI - Vakıfkent TOKİ İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkulu bir şekilde kutlanması için çaba gösteren tören ekibimize, öğrenci ve öğretmenlerimize, törenimize katılarak bizleri onurlandıran konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında, Mevlana'nin Mesnevisinden seçmiş olduğumuz öykülerden bazılarını öğrencilerimizle resimledik.

Mrt

Yüzlerce yıl halkımızın gönlünde yer edinen; Ramazan ayının vazgeçilmez eğlencesi, geleneksel gölge oyunumuz Karagöz& Hacivat'ı hep birlikte eğlenerek öğrendik.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin trafik bilincinin ve farkındalığın oluşmasına yönelik "Trafik Güvenliği" konusunda seminer düzenlendi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından verilen seminerde trafik güvenliği ve temel trafik kuralları ele alındı.  Öğrencilerimiz, trafikte bilinçli bir sürücü ve yaya olmanın önemi, trafikte yaşanan kazaların nasıl önlenebileceği konusunda eğitim aldılar. Bu seminerle, öğrencilerimizin trafikte daha bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmeleri hedeflendi. Unutmayalım, trafikte uymamız gereken kurallar hayat kurtarır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mesnevi'den Hikayeler ışığında 'Kare Bulmaca' etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mesnevi'den Hikayeler ışığında 'Kelime Türetme' etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mesnevi'den Hikayeler ışığında 'Anlamını Bul' etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü programımızı gerçekleştirdik..

Ramazan Ayı Hoşgeldi.

Ramazan Sokağımızın yapımında emeği geçen öğrencilerimize, Mustafa ÜNER ve Yasin AKSAKAL öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabül edilişinin 103.yıl dönümü ile ilgili okulumuzda kutlama ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Deyim ve Atasözlerini resimleyen öğrencilerimiz, oluşan eserlerin sergilendiği bir pano oluşturdular.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Drama ile Deyim ve Atasözü anlatma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Deyimler ve Atasözleri konulu Anlat Bakalım etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ock

Dönem sonu faaliyetlerimiz kapsamında haftanın 2.günü okulumuzda aşağıda belirtilen etkinlikler gerçekleştirildi.

*Bilgi Yarışması

*Sosyal Sorumluluk Saati