SAKARYA / ADAPAZARI - Vakıfkent TOKİ İmam Hatip Ortaokulu

Haz

Öğrencilerimiz, yıl boyunca ürettikleri ürünleri, resimleri, projeleri, deneyleri ve etkinlikleri okulumuzda gerçekleştirdiğimiz sergimizde sunma fırsatı buldular. Büyük beğeni ve ilgiyle takip edilen sergimizde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimizle doğa ve tabiat gezimizi gerçekleştirdik. Macera parkında hünerlerini sergileyen öğrencilerimiz keyifli ve bir o kadar adrenalin dolu anlar yaşadılar.

Kas

Öğrencilerimiz Tübitak Ortaokulları yarışmasında tarih alanında Türkiye ikincisi olarak ilimize büyük bir başarı getirdiler.

Danışman öğretmenimiz Özcan Elzem ŞENGÜL ve öğrencilerimiz Şeyma Nur CÜNİ, Şerife Nisa KARADENİZ, Ümmügülsüm YAŞAR' ı canı gönülden tebrik ediyoruz.

EVİN OKULA YAKINLAŞMASI PROJESİ  KAPSAMINDA VELİLİLERİMİZE SEMİNERLER VERİYORUZ

Geleceğimizin teminatı olan gençlerin; sosyal, bilişsel, duygusal ve ahlâkî yönden sağlıklı olarak gelişebilmeleri okul-aile-çocuk arasındaki iletişimin kuvvetli olmasına bağlıdır.

Vakıfkent Toki İmam Hatip Ortaokulu olarak, velilerimizin eğitim-öğretimin ayrılmaz bir parçası olduklarına inanmakta ve bu anlayışla   "Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne-Baba Rolleri Projesi" çerçevesinde okulumuzda velilerimize yönelik seminerler vermekteyiz.