Ekm

31 Ekim Salı saat 10.00'da okulumuz konferans salonunda Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Hatice SIÇRAMAZ, Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında "Sağlıklı Yaşam - Sağlıklı Beslenme" konulu söyleşide öğrenci ve meslektaşlarımız ile birlikte olacak.

Ekm

2 Kasım Perşembe saat 13.10'da okulumuz konferans salonunda Sakarya İmam Hatipliler Derneği (SİMDER) başkanı sayın Yahya BAKIR  "İmam Hatip Okullarının Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu söyleşide öğrenci ve meslektaşlarımız ile birlikte olacak.

Eyl

Veli Görüşme Saatlerimiz listede belirtilmiştir. Öğretmenlerimizle görüşme yapmak isteyen velilerimiz, okulumuzu 02642553561 numaralı telefondan arayıp listede yer alan uygun saatlere randevu alarak, görüşmelerini gerçekleştirebilir.